غیرفعالسازی OneDrive در ویندوز 10

ویندوز 10 و سرویس وان‌درایو با یکدیگر رابطه‌ی بسیار عمیقی داشته و مایکروسافت این سرویس را تنها به عنوان یک ابزار جانبی در نظر نگرفته، بلکه سعی کرده تا با فعال کردن سرویس مربوط به آن در استارت‌آپ، نگاه ویژه‌ای به آن داشته باشد. البته باید به این موضوع نیز اشاره داشته باشیم که اگر کاربران به هر دلیل نخواهند که از این سرویس استفاده کنند، هیچ مانعی برای آن وجود ندارد. همچنین زمانی که سیستم یکپارچه‌سازی وان‌درایو با حساب کاربری شما به هنگام روشن کردن کامپیوتر نمایش داده می‌شود، می‌توانید با بستن پنجره مربوطه به آن و با وارد شدن به تنظیمات این سرویس، از اجرا شدن این سرویس به صورت خودکار جلوگیری نمایید.

غیرفعالسازی OneDrive در ویندوز 10

در نسخه‌های Pro یا Enterprise از ویندوز 10، کاربران قادر خواهند بود تا با وارد شدن به بخش “Group Policy” و از طریق اجرا کردن فایل Gpedit.msc، این تغییرات را اعمال کنند. کاربران باید برای اعمال این تغییر، ابتدا وارد Computer Configuration شده و سپس از طریق Administrative Templates و سپس Windows Components، به گزینه‌ی مربوط به OneDrive دسترسی پیدا کنند.

غیرفعالسازی OneDrive در ویندوز 10

پس از آن با دو بار کلیک کردن بر روی نام این برنامه، گزینه‌ی مربوط به Prevent The Usage Of OneDrive For File Storage را فعال کنند.

غیرفعالسازی OneDrive در ویندوز 10

پس از انجام این کار و زمانی که کاربران سیستم خود را ری‌استارت می‌کنند، دیگر آیکون مربوط به وان‌درایو در نوار ابزار پایین دیده نشده و عملیات یکپارچه‌سازی نیز انجام نخواهد شد.

اما اگر از نسخه‌های دیگر ویندوز 10 همچون نسخه‌ی Home استفاده می‌کنید، باید از طریق Registry Editor (به اختصار Regedit) و با اجرا کردن آن از طریق پنجره “run”، مسیر زیر را طی کرده و یک کار اضافی انجام دهند:

HKLM\Software\Policies\Microsoft\Windows\OneDrive

توجه کنید که اگر “OneDrive” در این بخش وجود نداشته باشد، باید آن را به صورت دستی ایجاد کنید. در این بخش باید یک کلید جدید با ارزش (value) برابر با “DWORD” ایجاد کرده و نام آن را DisableFileSyncNGSC قرار داده و میزان آن را بر روی “1” قرار دهید. پس از انجام این کار و با ری‌استارت کردن سیستم، متوجه این تغییر خواهید شد.

به یاد داشته باشید که این کار بر روی تمامی کاربران دستگاهی که این کار را برای آن انجام می‌دهید، تاثیر خواهد داشت و اگر این کاربران پیش از این از کاربران وان‌درایو بوده‌اند، برای انتقال اطلاعات خود به شبکه ابری، نمی‌توانند از وان‌درایو استفاده کنند.