راهاندازی شبکه مخابراتی فوق سریع در چین
۲ اپراتور مخابراتی اریکسون و چاینا یونیکام شبکه پرسرعت مخابراتی Gigabit LTE را راهاندازی کردهاند که تجربه ارتباطی بیسابقهای را برای مشترکان تلفن همراه به ارمغان میآورد.
به گزارش فارس به نقل از اسین ایج، با راهاندازی تجاری این شبکه پرسرعت مشترکان میتوانند به خدمات تفریحی و چندرسانهای با سرعت بالا دسترسی داشته باشند. افزایش فوقالعاده سرعت اینترنت از جمله مزایای بهرهگیری از این خدمات است.
بهروزرسانی فنی Gigabit LTE توسط اریکسون صورت گرفته و هدف از راهاندازی شبکه یاد شده ارتقای تجربه کاربری افراد و جلب رضایت مردم چین عنوان شده است.
در حالی که تا پیش از این دسترسی به خدمات اینترنت پرسرعت و سرویسهای داده در زمان مسافرت با ترنها و قطارهای پرسرعت ممکن نبود، بهروزرسانی یاد شده استفاده از خدمات نسل چهارم مخابراتی را در حین سفر با سرعت بالا ممکن میکند.
همچنین مشاهده ویدیو با کیفیت بالا از طریق این شبکهها امکانپذیر خواهد بود. راهاندازی این شبکه جدید از طریق ترکیب سه استاندارد eMBMS، HEVC (H.265) و MPEG DASH صورت گرفته است.
با توجه به اینکه سرعت شبکه یاد شده به یک گیگابیت در ثانیه میرسد با استفاده از آن میتوان در کمتر از 13 ثانیه یک فیلم سینمایی را با کیفیت 1080 پیکسل بارگذاری کرد.
آمریکا یک چینی را به جرم جاسوسی سایبری دستگیر کرد
پلیس آمریکا یک تبعه چین به نام یو پینگان را در فرودگاه لسآنجلس به جرم تجارت با بدافزاری که در سال 2014 برای هک کردن سرورهای اداره مدیریت کارکنان آمریکا به کار گرفته شده بود، دستگیر کرد.
به گزارش فارس به نقل از ویتری، به دنبال این حمله هکری اطلاعات شخصی و خصوصی میلیونها کارمند فعلی و سابق دولت آمریکا افشا شد و مشکلات فراوانی برای این افراد به وجود آمد.
این دستگیری هفته قبل رخ داده، اما خبر آن تا به امروز مخفی نگهداشته شده بود. پینگان به نفوذ به شبکههای رایانهای متعلق به چندین شرکت آمریکایی نیز متهم شده و گفته میشود با هکرهایی همکاری داشته که از باجافزار Sakula برای حمله به اداره مدیریت کارکنان آمریکا استفاده کردهاند.
در اثر این حمله که ابعاد مختلف آن تا مدتها نامشخص باقی مانده بود، جزئیترین اطلاعات 5.6 میلیون نفر کارمند فدرال دولت آمریکا افشا شد و رسانههای آمریکایی انتقادهای گستردهای از ضعف دولت در زمینه نگهداری از دادههای خصوصی کارکنانش به عمل آوردند.
وایفای رایگان گوگل به اندونزی رسید
گوگل قصد دارد اجرای برنامه ارایه خدمات رایگان اینترنت وایفای خود را در اندونزی هم آغاز کند، این شرکت به همین منظور با ISP های محلی اندونزی همکاری خواهد کرد.
به گزارش فارس به نقل از بیزینس اینسایدر، خدمات وایفای رایگان گوگل در اندونزی در ایستگاههای راهآهن، دانشگاهها و دیگر نقاط عمومی در دسترس و برای همه مردم قابل استفاده خواهد بود.
گوگل اولین بار این خدمات را 18 ماه قبل در کشور هند ارایه کرد و امیدوار است از این طریق افراد بیشتری آنلاین شوند و بتوانند به خدمات این شرکت دسترسی یابند.
ضریب نفوذ اینترنت در اندونزی به طور سالیانه از رشد 51 درصدی برخوردار است ولی رقم کلی آن در این کشور هنوز پایین مانده و در ژانویه سال 2017 از 40 درصد فراتر نرفته است. امید میرود ارایه خدمات اینترنت رایگان گوگل در اندونزی این وضعیت را تغییر دهد.
بررسیها نشان میدهد این خدمات در هند موجب افزایش استفاده از اینترنت شده و به عنوان مثال در سال 2016 به افزایش 15 دقیقهای مصرف روزانه داده از طریق گوشیهای هوشمند انجامیده است. تعداد کاربران این خدمات در هند در هر روز حدود 15 هزار نفر تخمین زده شده است
توقف کامل فروش مدل اولیه کنسول بازی ایکسباکس وان
مایکروسافت پس از بهروزرسانی کنسول بازی ایکسباکس وان خود فروش مدل اولیه آن را در بازار متوقف کرده است.
به گزارش فارس به نقل از دیجیتال ترندز، این شرکت به طور رسمی اعلام کرده که دیگر Xbox One را به طور آنلاین به فروش نمیرساند.
این کنسول اولین بار چهار سال قبل به بازار آمد و ظاهرا تصمیم مایکروسافت برای بازنشسته کردن آن قطعی است، این کنسول نه تنها در آمریکا بلکه در انگلیس هم از دسترس خارج شده است.
مایکروسافت یک سال قبل کنسول بازی تازه خود به نام Xbox One S را عرضه کرد که نسخهای باریکتر و بهروز شده از مدل قبلی ایکسباکس وان محسوب میشود. قدرت پردازش بیشتر و پشتیبانی از پخش تصاویر ویدیویی 4K Blu-Ray Player از جمله مزایای این کنسول جدید است.
Xbox One S که 300 دلار قیمت دارد پاسخ مایکروسافت به کنسول PlayStation 4 Pro محسوب میشود. مایکروسافت این کنسول را همراه با برخی بازیهای محبوب مانند Forza Horizon 3 bundle، Halo Wars 2 bundle، Gears of War 4 bundle و Battlefield 1 به قیمت 399 دلار عرضه میکند.
تازهترین کنسول بازی مایکروسافت Xbox One X نام دارد و این شرکت قبل از عرضه آن Xbox One X Project Scorpio Edition را روانه بازار میکند که دارای بخشی از امکانات Xbox One X است. زمان عرضه رسمی Xbox One X هفت نوامبر است.
استعفای دسته جمعی مشاوران امنیت سایبری ترامپ
تعدادی از مشاوران امنیت سایبری ترامپ که در دوران ریاست جمهوری اوباما به این سمت منصوب شده بودند، به طور دسته جمعی استعفا کردند.
به گزارش فارس به نقل از انگجت، ترامپ در مجموع دارای 28 مشاور امنیت سایبری است که 8 نفر از آنها استعفا دادهاند.
این افراد در شورایی به نام شورای ملی مشاوره در مورد زیرساختها عضویت داشتند. وظیفه این شورا ارایه مشاورههایی به وزارت امنیت داخلی آمریکا در مورد موضوعات مربوط به امنیت ملی است.
این هشت نفر در نامه استعفای خود علت این امر را آن دانستهاند که رییسجمهور به آسیبپذیریهای سایبری آمریکا توجه کافی مبذول نمیدارد. این در حالی است که تهدیدهای مذکور در حال گسترش است و امنیت بسیاری از سیستمها و زیرساختهای ایالات متحده از همین رو ممکن است به خطر بیفتد.
در بخش دیگری از این نامه استعفا عدم تحمل و خشونت گروههای نفرتپراکن در جامعه آمریکا محکوم شده و ضمن اشاره به خشونتهای وحشتناک شهر شارلوتسویل به این مساله هم به عنوان یکی از دلایل استعفا اشاره شده است.
این استعفا در شرایطی صورت میگیرد که قرار است شورای یادشده به زودی جلسه کاری خود را برگزار کند. جلسات این شورا معمولا هر سه ماه یکبار برگزار میشوند.
ناسازگاری 180 هزار برنامه آیفون با سیستمعامل جدید این گوشی
همزمان با عرضه سیستمعامل جدید آیفون موسوم به iOS11 مشخص شده که 180 هزار برنامه عرضه شده برای این گوشی دیگر با آن سازگار نخواهند بود.
به گزارش فارس به نقل از بیزینساینسایدر، با عرضه iOS 11 اپل برنامه های خود به منظور عدم پشتیبانی از برنامههای موبایلی 32 بیتی را قطعی کرده و از پشتیبانی کامل از پردازندههای 64 بیتی خبر داده است.
این شرکت عرضه پردازندههای 64 بیتی را اولین بار با عرضه آیفون 5 اس از سال 2013 آغاز کرد و به تدریج به توسعهدهندگان هشدار داد که باید برنامههای طراحی شده خود را بهروز کرده و آنها را با معماری تراشههای 64 بیتی سازگار کنند.
اپل از ژانویه سال 2017 به کاربران پیام داد که با عرضه iOS 11 برنامههای 32 بیتی دیگر بر روی آیفون قابل اجرا نیستند و البته در همان زمان اخباری در مورد حذف تدریجی برنامههای 32 بیتی از App Store هم منتشر شد.
تعداد کل برنامههایی که هنوز تنها با تراشههای 32 بیتی سازگاری دارند بالغ بر 187 هزار مورد است که حدود 8 درصد از برنامههای آیفون را شامل میشود. تعداد کل برنامههای موجود در App Store حدود 2.4 میلیون برنامه است.
جاسوسی سایبری سیا از همکاران خود در آمریکا
بر اساس اسناد تازه افشا شده ویکیلیکس، سازمان جاسوسی سیا سازمانهای همکار با خود در آمریکا و در دیگر نقاط جهان را مجبور به نصب نرمافزارهای جاسوسی بر روی فایلهای بهروزرسان نرمافزاری میکرد.
به گزارش فارس به نقل از ویتری، این فایلهای بهروزرسان معمولا برای برطرف کردن مشکلات امنیتی یا فنی برنامههای مختلف توسط شرکتهای سازنده عرضه میشوند. اما سیا با آلوده کردن فایلهای یادشده تلاش میکند تا بی سروصدا به سیستمهای رایانهای مورد نظر خود دسترسی یابد.
بر اساس افشاگریهای جدید ویکیلیکس سیا واکنش تند وخشمگینانهای در برابر سازمانهایی نشان میدهد که با اهداف آن مخالفت کنند. در صورت عدم همکاری، سیا سوییچ مرگ نرمافزارهای ارایهشده خود به سازمانهای همکار را فعال میکرد و باعث میشد آنها از کار بیفتند. در این صورت چارهای جز نصب مجدد این نرمافزارها باقی نمیماند. ولی نرمافزارهای مجددا نصب شده خود حاوی آسیبپذیریهای عمدی فعال شده یا backdoor بودند و لذا سیا با این کار عملا از متحدان خود نیز جاسوسی میکرد.
به گفته ویکیلیکس این طرح خطرناک ExpressLane نام دارد و با استفاده از آن میتوان اطلاعات بیومتریک کاربران گوشیهای هوشمند را هم به سرقت برد. ویکیلیکس مدعی است سیا از این طرح حتی برای جاسوسی از افبیآی و وزارت امنیت داخلی آمریکا هم استفاده کرده است. سازمانهای اطلاعاتی آمریکا در مورد اخبار منتشر شده در این زمینه سکوت کردهاند.
دیدگاهها