خرید از فروشگاههای زنجیرهای با فرمان صوتی ممکن شد
همکاری فروشگاههای زنجیرهای والمارت و گوگل موجب شده تا افراد بتوانند با استفاده از بلندگوی هوشمند گوگلهوم و ابزار گوگل اکسپرس خریدهای خود را به صورت صوتی انجام دهند.
به گزارش فارس به نقل از اندرویدپلیس، ارایه این خدمات باعث میشود تا مردم برای خرید کالاهای خود دیگر نیازی به مراجعه به فروشگاهها نداشته باشند و تنها با بیان صوتی فهرست خرید خود در برابر گوگلهوم این کار را انجام دهند.
اقلام قابل خرید به صورت صوتی در گوگل اکسپرس فهرست شدهاند و کاربران با استفاده از حساب خود در گوگل به والمارت متصل شده و میتوانند این اقلام را خریداری کنند.
استفاده از این خدمات تنها زمانی رایگان خواهد بود که کاربران حداقل در حد 35 دلار خرید کنند. به عنوان نمونه یک کاربر در صورت تمایل به خرید قهوه از والمارت باید عبارت سفارش خرید قهوه از والمارت را در برابر گوگلهوم بر زبان آورد تا این کار انجام شود.
انجام این خریدها به شکل سنتیتر از سایت گوگلاکسپرس هم ممکن است و برای این کار برنامه موبایلی گوگلاکسپرس هم قابل استفاده خواهد بود.
نسل هشتم پردازندههای اینتل از راه میرسد
Coffee Lake-S یکی از تراشههای نسل هشتم اینتل است که اطلاعاتی در مورد آن در رسانهها منتشر شده است.
به گزارش فارس، به نقل از پیسیپر، این تراشهها از طراحی 14 نانومتری برخوردارند و بنابراین از این جهت تفاوتی با پردازندههای قبلی شرکت اینتل و از جمله Kaby Lake، Skylake و Broadwellندارند.
تراشه جدید اینتل دارای 16 ردیف PCIe 3.0است. همچنین کارایی تراشه مذکور تا 40 درصد بیشتر از تراشه سری قبل یعنی کیبیلیک است. قیمت تراشههای سری هشتم اینتل که از 5 اکتبر روانه بازار میشوند از 117 تا 359 دلار در نوسان است.
در مجموع تراشههای نسل هشتم دارای چهار نسخه کافیلیک U، کافیلیک H، کافیلیک S و کافیلیک X خواهد بود. کافیلیک بر مبنای معماری کیبیلیک است. سری کافیلیک S، در دو نسخه 2+4 ( 4 هسته + گرافیک GT2 )و 2+6 (6 هسته + گرافیک GT2 )عرضه میشود. کافیلیک U دارای چهار هسته با گرافیک GT3e خواهد بود. چیپ گرافیکی دارای 128 مگابایت کش eDRAM است که پردازش گرافیکی را سریعتر میکند.
همچنین در این سری، تعداد هستههای تراشههای Core i5 و Core i7 در رایانههای رومیزی به 6 عدد و تعداد هستههای تراشههای Core i3 ،Pentium و دیگر موارد استفاده شده در نوتبوکها به 4 عدد افزایش پیدا خواهد کرد.
اعتراف جالب بیلگیتس در مورد ویندوز
بیلگیتس مدیرعامل اسبق مایکروسافت یک بار دیگر به شرکت آیبیام، به علت طراحی فرمان سه کلیده Ctrl-Alt-Del حمله کرد و گفت: برای این کار باید یک دکمه خاص طراحی میشد.
به گزارش فارس به نقل از زددی نت، موسس مایکروسافت و خالق سیستمعامل ویندوز تصریح کرده که اگر به عقب بازگردد، به جای طراحی فرمان Ctrl-Alt-Del که مستلزم فشار دادن سه کلید است، کاری میکرد تا این کار از طریق فشردن یک دکمه صورت بگیرد.
Ctrl-Alt-Del یکی از متداولترین فرامین ویندوز است که برای متوقف کردن ناگهانی یک فرایند در زمان ایجاد اختلال در اجرای آن به کار میرود و البته شیوه طراحی آن همیشه عامل اعتراض میلیونها کاربر این سیستمعامل بوده است.
بیلگیتس که در مجمع تجاری بلومبرگ حضور یافته بود، وقتی با سوالی در مورد علت طراحی سه دکمهای Ctrl-Alt-Del مواجه شد، این پاسخ را ارایه کرد. وی در توضیح بیشتر موضوع گفت: صفحه کلید شرکت آیبیام که برای اتصال به رایانههای شخصی ساخت این شرکت طراحی شده بود، تنها به یک شیوه خاص میتوانست اجرای یک فرایند را متوقف کند و اگر میخواستیم این کار با فشردن سه کلید انجام نشود باید یک کلید جدید اضافه میکردیم.
وی افزود: البته نمیتوان در زندگی به عقب بازگشت، اما اگر من میتوانستم یک تغییر کوچک انجام بدهم، حتما به جای Ctrl-Alt-Del از یک کلید استفاده میکردم.
آغاز دور تازه حملات بدافزار آلودهکننده برنامه سیسیکلینر
شرکت Avast تولیدکننده نرمافزار پرکاربرد سیسیکلینر که برای پاک کردن رایانهها از فایلهای مزاحم به کار میرود، اعلام کرد بدافزار نفوذی به این نرمافزار پیچیدهتر از حدی است که تصور میشد.
به گزارش فارس به نقل از ویتری، Avast همچنین مدعی شده که دور دوم حملات بدافزاری با سوءاستفاده از نسخههای آلوده سیسیکلینر با سرعت و قدرت فراوان در حال انجام است و صدها رایانه شخصی در سراسر جهان به این بدافزار آلوده شدهاند.
محققان شرکت Talos Intelligence این هفته اعلام کردند آلودگی سیسیکلینر مربوط به آگوست گذشته است و حملات یادشده در ماه سپتامبر نیز ادامه یافته است. هکرها با آلوده کردن یکی از نسخههای سیسیکلینر که برای بارگذاری برروی یک سرور نصب شده بود، توانستند اهداف خود را عملیاتی کنند.
بررسیها نشان میدهد نسخه آلودهشده نرمافزار سیسیکلینر تا به حال حدود 2.7 میلیون بار بارگذاری شده است. کارشناسان امنیتی به کاربران توصیه کردهاند از بهروزرسانی و نصب نسخههای جدید نرمافزار سیسیکلینر خودداری کنند تا جلوی گسترش این بدافزار گرفته شود.
جنجال استفاده مشاور ترامپ از ایمیل شخصی برای فعالیتهای حرفهای
جرد کوشنر مشاور ارشد و داماد دونالد ترامپ رییسجمهور آمریکا با استفاده از آدرس ایمیل شخصی برای انجام امور اداری و حرفهای مربوط به کاخ سفید جنجال به راه انداخته است.
به گزارش فارس، به نقل از انگجت، پیش از این هیلاری کلینتون نامزد دموکراتها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نیز به دلیل مشابهی خبرساز شده بود و یکی از اتهامات جمهوریخواهان به وی مربوط به استفاده از ایمیل شخصی برای پیشبرد امور کاری در زمان تصدی پست وزارت خارجه آمریکا بود.
کوشنر از دسامبر گذشته از این آدرس ایمیل شخصی برای انجام کارهای دولتی و اداری استفاده کرده است و اموری همچون برنامهریزی رویدادها، مدیریت پوشش رسانهای و دیگر موضوعات مربوط را انجام داده است. وی از این طریق با اعضا و مشاوران کاخ سفید و از جمله استراتژیست سابق استیو بنون و برخی افراد دیگر مشورت کرده است.
وکیل کوشنر این موضوع را تایید کرده، اما تلاش کرده آن را کماهمیت نشان دهد. وی مدعی شده تعداد ایمیلهای رد و بدل شده از این طریق با مقامات کاخ سفید کمتر از 100 مورد بوده و معمولا شامل اخبار و پیامهای فوروارد شده و برخی اظهارنظرهای ثالث بوده است. علیرغم این موضعگیری به نظر نمیرسد کوشنر بتواند به سادگی از جنجالهای ناشی از افشای این موضوع بگریزد.
فیسبوک برای مقابله با اخبار جعلی به رسانههای آفلاین متوسل شد
فیسبوک برای مقابله با گسترش اخبار جعلی در شبکههای اجتماعی و فضای مجازی به دنیای واقعی متوسل شده و پیکارهای اطلاعرسانی و تبلیغاتی را در دنیای آفلاین به راه انداخته است.
به گزارش فارس به نقل از اسینایج، یکی از این پیکارها در هند آغاز شده و بدین منظور به شهروندان عادی در مورد نحوه تمیز دادن اخبار واقعی از جعلی اطلاعرسانی میشود.
فیسبوک همچنین آگهیهای تبلیغاتی تمام صفحهای را در برخی روزنامههای بزرگ و مشهور هندی چاپ کرده که حاوی 10 نکته در مورد نحوه شناسایی اخبار جعلی است.
دهها میلیون کاربر شبکههای اجتماعی در هند زندگی میکنند و این کشور از نظر میزان استفاده از فیسبوک در رتبههای بالا قرار دارد. همچنین واتساپ متعلق به فیسبوک هم بزرگترین و برترین برنامه موبایلی مورد استفاده در هند است.
عنوان آگهی تبلیغاتی فیسبوک در روزنامههای کثیرالانتشار هند این است: ما با همدیگر میتوانیم انتشار اخبار جعلی را محدود کنیم.
نگرانی در مورد گسترش انتشار اخبار جعلی در فیسبوک زمانی تشدید شد که برخی صاحبنظران پیروزی ترامپ بر کلینتون در جریان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا را تاحدی ناشی از انتشار اخبار جعلی بر ضد کلینتون دانستند. از آن زمان تا به حال مقامات بسیاری از کشورهای جهان فیسبوک را برای جلوگیری از انتشار چنین اخباری تحت فشار گذاشتهاند.
پیشنمایش جدید ویندوز ۱۰ با حل سه آسیبپذیری مهم
مایکروسافت نسخه پیشنمایش جدیدی از ویندوز ۱۰ را برای استفاده در رایانههای شخصی عرضه کرد که در آن سه آسیبپذیری برطرف شده است.
به گزارش فارس به نقل از ونچربیت، تا به حال کمتر سابقه داشته که در جریان بهروزرسانیهای سیستمعامل ویندوز تعداد حفرههای برطرف شده تابدین حد محدود باشند.
مایکروسافت هم اکنون در حال نهایی کردن نسخه جدید ویندوز 10 موسوم به Windows 10 Fall Creators است که انتظار میرود 17 اکتبر در دسترس کاربران قرار بگیرد. همچنین بعد از عرضه این نسخه بهروزشده نسخه دیگری از ویندوز 10 نیز آماده شود.
ویندوز 10 بر خلاف ویندوزهای قبلی به گونهای طراحی شده که بهروزرسانی آن تنها برای برطرف کردن حفرههای امنیتی صورت نمیگیرد، بلکه امکان افزودن قابلیتهای تازه هم به آن وجود دارد. تا به حال مایکروسافت سه بهروزرسانی عمده برای ویندوز 10 عرضه کرده که عبارتند از November Update، Anniversary Update و Creators Update.
در نسخه جدید ویندوز 10 هنوز امکان نصب بستههای زبانی تازه وجود ندارد و لذا برخی کارشناسان میگویند احتمال یک بهروزرسانی دیگر برای ویندوز یادشده در پاییز وجود دارد.
دیدگاهها