هفته گذشته و به مناسبت سیزدهمین سالگرد تاسیس شاتل، مدیرعامل این شرکت در نشستی خبری به تشریح عملکرد و مشکلات و مسایل خود پرداخت.
به گزارش عصر ارتباط احمدرضا نخجوانی، مدیرعامل این شرکت FCP با اشاره به توجه و نیاز کاربران به تولیدات محتوایی گفت: یکی از بهترین کارهایی که توانستیم براساس پروانه FCP انجام دهیم تمرکز بر ارایه محتوای دیجیتال با کیفیت بود. بر همین اساس پروژه شاتللند را راهاندازی کردیم که این پروژه شامل زیرمجموعههای دیگری در زمینه پخش فیلم و سریال، تولید محتوا در زمینه فناوری اطلاعات، ورزش و ... هم میشود. البته ارایه این خدمات از سوی شرکت به خاطر شکایت صدا وسیما با مشکلاتی همراه شده است.
وی در توضیح شکایت صدا و سیما از این شرکت گفت: مشکل شاتل در زمینه تولید محتوا بیشباهت با مشکل یک سایت ارایه محتوای ویدیویی نیست و این در حالی است که شاتل هیچکار غیر قانونی انجام نداده و تمام فعالیتهای محتواییاش بر اساس پروانه محتوای دیجیتال است که توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر شده است.
به گفته وی مقامات وزارت ارتباطات قولهایی در خصوص به تفاهم رسیدن با صدا و سیما دادهاند و در این زمینه مذاکراتی نیز انجام شده است اما تاکنون که این گفت وگوها نتیجهای نداشته است. او گفت: ما منطبق با پروانه و قانون پیش رفتهایم و اگر قرار است سوءتفاهمها برطرف شود، باید این ماجرا بین وزارت فرهنگ و ارشاد و صدا و سیما حل شود.
نخجوانی در پاسخ به سوالی در خصوص اینکه وزیر ارتباطات و همچنین مدیرعامل زیرساخت انتقادهایی در زمینه کند پیشرفتن فعالیت شرکتهای دارنده پروانه FCP براساس تعهداتشان اعلام کردهاند، گفت: میتوانم ادعا کنم که ما در بین دارندگان پروانه FCP تنها شرکتی هستیم که توانستیم خدمات VOICE (تلفنثابت) با کد 9100 را در 17 استان کشور راهاندازی کنیم. شاید کمی سرعت این راهاندازیها به خاطر دریافت تاییدات حاکمیتی و همچنین جریان برقراری اینترکانکشن با مخابرات استانها و اپراتورهای همراه کند پیش میرود اما همین الان در شهر پردیس استان تهران، بم در استان کرمان، شهر صدرا در استان فارس و... مشغول ارایه سرویس هستیم.
نخجوانی در ادامه به وضعیت شاتل در حوزه اپراتور مجازی (MVNO) پرداخت و گفت: در حال حاضر قرارداد این شرکت با اپراتور سوم همراه کشور نهایی شده و تا چند ماه دیگر خدمات اپراتور مجازی شاتل رونمایی خواهد شد.
مدیرعامل شاتل در واکنش به سوالی در خصوص افت جایگاه شاتل در نظرسنجی اخیر سازمان تنظیم مقررات از کاربران در خصوص انتخاب بهترین سرویسدهنده اینترنت گفت: ما اعتقاد داریم که اگر سرویس بد یا خوب بدهیم نتیجهاش را باید در بازار ببینیم. اگر ما در 5 سال گذشته به عنوان اپراتور برتر انتخاب شدیم یا بالاترین سهم بازار را داریم نتیجه ارایه سرویس کیفی و مشتریمداری ماست. چه آن که ارزیابی اپراتور برتر، بر اساس 300 شاخص متفاوت صورت میگیرد. شاخصهایی که کاملا استاندارد و بر اساس مدل EFQM اروپاست. اما از سال گذشته رگولاتوری به صورت جانبی، شروع به انجام نظرسنجی با مطرح کردن 5 سوال از مشترکان هر اپراتور کرد که ما ایراد بر ناقص بودن و شکل کار داریم.
وی پیشنهاد داد بهتر است رگولاتوری از سه شاخص عینی مانند نرخ شکایت، نرخ ریزش و نرخ جذب در هر اپراتور اینترنتی برای نظرسنجی خود استفاده کند تا به این صورت میزان رضایت مشتریان از سرویسدهندگان اینترنتی را بسنجد.
وی در ادامه مدعی شد: گزارشهای مختلفی که از سوی ارگانهای گوناگون تقدیم وزارتخانه شده هم خلاف این نظرسنجیها را نشان میدهد و گواه این موضوع است که شاتل بهترین کیفیت را در بین شرکتهای اینترنتی و اپراتورهای موبایل دارد.
دیدگاهها