اعتیاد به اینترنت مغز را نامتعادل میکند
محققان دانشگاه سئول به ارتباط بین اعتیاد به اینترنت و عدم تعادل مواد شیمیایی در مغز پی بردند.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان و به نقل از ساینس نیوز، محققان کرهای پس از مطالعه بر روی ۱۹ داوطلب معتاد به اینترنت دریافتند که در مغز این افراد پس از استفاده فراوان از دستگاههای هوشمندی همچون تلفن همراه، تبلت و یا سایر سیستمهای هوشمند انتقالدهندههای عصبی جدیدی ترشح میشود که فعالیت طبیعی مغز را مهار میکند.
پروفسور هانکوک سئو، متخصص نورو رادیولوژی از دانشگاه سئول معتقد است که افراد معتاد به درمان واکنش نشان میدهند و در صورت کاهش استفاده از تلفن همراه یا سایر وسایل هوشمند وضعیت انتقالدهندههای عصبی مغز آنها به حالت نرمال بر میگردد.
پروفسور سئو و همکارانش با استفاده از دستگاه تصویربرداری مغناطیسی آشکارکننده تغییرات متابولیکی مغز دریافتند که در مغز افراد معتاد به اینترنت میزان بیشتری انتقالدهنده عصبی ترشح میشود که به طور عمده با اعتیاد و سایر اختلالات روانی مرتبط است.
تمام داوطلبان مورد آزمایش در این مطالعه دارای میانگین سنی ۱۵ سال بودند که همگی آنها از نظر اعتیاد به اینترنت و استفاده کنترلنشده از تلفن همراه درمان شدند.
محققان معتقدند که اعتیاد به تلفن همراه و اینترنت با سایر بیماریهای روانی از جمله افسردگی، خشونت و کمخوابی ارتباط دارد.
در این مطالعه برای اولینبار مشخص شد که اعتیاد به اینترنت در ترشح انتقالدهندههای عصبی مغز موثر است. خوشبختانه روند اعتیاد برگشتپذیر است و در صورت کنترل رفتارهای اعتیادگونه تعادل انتقالدهندههای عصبی به حالت نرمال بر میگردد.
محققان معتقدند که مطالعات از این دست برای کشف عوامل مخرب سلامت روانی جامعه بسیار مهم است، چراکه اینترنت، این فناوری دنیای مدرن تقریبا همه ابعاد زندگی ما را دربر گرفته است.
راهاندازی اولین روبات سیاستمدار فیسبوک
اولین روبات سیاستمدار پیغامرسان فیسبوک به نام SAM برای گوش دادن و اطلاعرسانی به افراد در مورد مسایل نیوزیلند ساخته شده است.
به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، آیا شما اغلب احساس میکنید که سیاستمداران به آنچه شما از آنها میپرسید، توجهی ندارند و جواب دلخواه خودشان را میدهند؟ حالا شما میتوانید این مسایل را با یک روبات واقعی در میان بگذارید. این چیزی است که سازندگان آن میخواهند.
SAM یک روبات گفتگوی مبتنی بر هوش مصنوعی است که نقش یک "نماینده مجلس" نیوزیلند است که هماکنون شما میتوانید در پیغامرسان فیسبوک با وی صحبت کنید.
مطمئنا SAM در حال حاضر هیچ دفتری را اداره نمیکند و به احتمال زیاد به صورت قانونی نیز چنین اجازهای ندارد و مکالمات وی (جنسیت این ربات مونث است) هنوز بسیار محدود است.
اما SAM یک آزمایش برای ایجاد یک نماینده مجازی است که به مردم گوش میدهد و به سوالات آنها با حقایق و در نظر گرفتن موقعیتهای سیاسی پاسخ میدهد.
در حال حاضر شما میتوانید در مورد تعدادی از مسایل نیوزیلند از یک فهرست از موضوعات پیش انتخاب شده از او بپرسید. هرچند توانایی SAM هرچه مردم بیشتر با وی صحبت کنند، به طور نظری افزایش مییابد.
SAM برای نشان دادن نیوزیلند به دلیل تحولات سیاسی اخیرش ساخته شده است، زمانی که "جاسیندا آردرن" به عنوان نخستوزیر از طرف دولت ائتلافی متشکل از سه حزب معرفی شد.
در حالی که انتصاب آردن تا حدودی شگفتانگیز بود (او سومین نخست وزیر زن و جوانترین در 150 سال اخیر است) ائتلاف او اداره امور را با اهداف توسعه استفاده از انرژی تجدیدپذیر و برنامههایی برای افزایش حداقل دستمزد آغاز کرد.
وی همچنین اعتنایی به حرفهای دونالد ترامپ رییسجمهور آمریکا نکرده است.
SAM میتواند سیاستمدار آینده باشد، که بتواند از لحاظ تئوری، هزاران پرسش را در یک زمان پاسخ دهد.
در حالی که روباتها تنها به اندازهای که برنامهریزی شدهاند، بیطرفانه عمل میکنند. یک روبات گفتگوی مبتنی بر هوش مصنوعی میتواند یک دارایی سیاسی یا حتی یک نفوذی باشد.
"نیک گریتسن" سازنده این روبات امیدوار است SAM در انتخابات سال 2020 نیوزیلند پیشرفتهتر باشد، هرچند که مشخص نیست که آیا او میتواند به صورت قانونی فعالیت کند یا خیر.
وی میگوید: SAM توانایی این کار را دارد و ما قصد داریم در چارچوب قانونهای موجود عمل کنیم.
رسیدگی به اولین پرونده پولشویی با پول دیجیتال در انگلیس
واحد سایبری کمیسیون بورس و اوراق بهادار انگلیس برای اولین بار به یک پرونده پولشویی با سوءاستفاده از ارز دیجیتال رسیدگی میكند.
به گزارش فارس به نقل از انگجت، واحد یادشده در ماه سپتامبر تاسیس شده و از آن زمان تاکنون هیچ پرونده قضایی را مطرح نکرده است.
متهم اصلی در این پرونده پولشویی با سوءاستفاده از ارزهای دیجیتال شرکتی به نام PlexCorps است که توسط فردی به نام دومینک لاکروئیکس و شریک وی سابرینا پارادیس تاسیس شده است.
این دو نفر متهم هستند که با سوءاستفاده از ارزهای دیجیتال برای پولشویی ارزهای متعلق به سرمایهگذاران خود اقدام کردهاند. بررسیها نشان میدهد این شرکت از طریق پولشوییهای خود 15 میلیون دلار به جیب زده و به سرمایهگذاران وعده سود 13 برابری نسبت به رقم سرمایهگذاریشان داده است.
این شرکت وعده داده که این رقم را در طرف مدتی کمتر از یک ماه پرداخت میکند و در حال حاضر تمامی فعالیتهای اقتصادی این شرکت متوقف شده تا از هرگونه سوءاستفاده آن جلوگیری شود. قرار است نتیجه تحقیقات در مورد این شرکت ظرف چند ماه آینده اعلام شود.
بهروزرسانی ویندوز 7 کاربران را دچار مشکل میکند
یکی از بهروزرسانیهای عرضه شده توسط مایکروسافت برای ویندوز 7 دارای مشکلات فنی است و باعث میشود این سیستمعامل مختل شود.
به نقل از کامپیوتر ورلد، برخی كاربران میگویند وقتی برای نصب تازهترین بهروزرسانیهای عرضه شده برای ویندوز 7 از خدمات ویندوز آپدیت استفاده می کنند یک پیام خطا برای آنها نمایش داده میشود دال بر اینکه این سرویس فعال نیست و کاربران باید رایانه خود را مجددا راه اندازی کنند.
پیام خطای نمایش داده شده در این زمینه دارای کد خطای 80248015 است که نشان میدهد کاربران نمیتوانند به برنامه بهروزرسانی ویندوز دسترسی یابند.
کارشناسان میگویند ظاهرا ویندوز تصور میکند زمان نصب این فایل بهروزرسان گذشته است و از نصب آن خودداری میکند. به گفته آنها این اولین بار نیست که ویندوز قادر به یافتن و شناسایی فایلهای بهروزرسان عرضه شده نیست و پیش از این مشکل مشابهی در ارتباط با ویندوزهای ایکسپی و سرور 2003 نیز به وجود آمده بود.
به اعتقاد آنها مایکروسافت باید زمان انقضای فایلهای بهروزرسان را تغییر دهد تا نصب آنها ممکن شود. این شرکت هنوز در این زمینه واکنشی نشان نداده است.
استفاده از دادههای تشخیص چهره توسط دولت استرالیا
استرالیا به دنبال استفاده از سیستمی است که با کمک دادههای تشخیص چهره، اطلاعات افراد را در اختیار مخابرات و بانکها قرار میدهد.
به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، نگرانیها درباره سیستمهای تشخیص چهره تنها محدود به امکان کنترل اورولی( Orwell ) نقض حریم خصوصی با شنود مستقیم و غیرمستقیم) نمیشود، بلکه این اطلاعات ممکن است در دسترس کسانی قرار بگیرند که قابل اطمینان نیستند.
استرالیا مستقیما در حال توسعه این سیستم است. روزنامه گاردین به اسنادی دست یافته که نشان میدهد دادستانی کل استرالیا در حال گفتوگو با بانکها و مخابرات درباره آزمایش استفاده اختصاصی از سرویس تایید چهره در سال 2018 است.
شرکتها برای استفاده از این سرویس نیاز به تایید افراد دارند و باید پایبندی خود به قانون حفظ حریم خصوصی استرالیا را نشان دهند، در غیر این صورت میتوانند از این سیستم برای مبارزه با تقلب یا تایید هویت مشتریان خود استفاده کنند.
این سیستم مشابه سرویس فعلی تایید اسناد است که شرکتها هر بار که نیاز به تایید اطلاعات اسنادی مانند گواهینامه رانندگی یا پاسپورت افراد دارند، مبلغی را پرداخت میکنند.
بکارگیری این سیستم بستگی به ارزیابیها از نحوه حفظ حریم خصوصی دارد. با این حال نگرانیهای فراوانی درباره نحوه اجرای آن وجود دارد، به طوری که ممکن است در یک کشور استفاده از سیستم تشخیص چهره با پذیرش نسبتا گسترده همراه باشد.
آیا شرکت اگر با تشخیص چهره موافقت کنید، به شما درباره جزییات آن توضیح میدهد؟ اگر شرکتها نیاز به دسترسی کامل به خدمات این سیستم داشته باشند، آیا مشتریان خود را مجبور به استفاده از این سیستم خواهند کرد؟
در صورتی که افراد با عدم موافقت با ارسال اسکن چهره خود، خدمات درمانی کمتر از حد استاندارد دریافت کنند، دیگر مجوز اسکن چهره از سوی فرد توجیه چندانی نخواهد داشت.
استفاده از این سیستم بدین معنا نیست که حریم خصوصی در استرالیا نادیده گرفته میشود. با این حال دولت لازم است نشان دهد که شرکتها برای استفاده از این سیستم تحت فشار هستند.
اگر تشخیص چهره به کار گرفته شود، مهم است که بدانیم که این اطلاعات در معرض خطر قرار نمیگیرند.
با توجه به سوابق کم امنیتی شرکتهای دیگر، رسیدن به این نقطه اطمینان نیازمند اقدامات بیشتری است.
دیدگاهها