عرضه وصلههای جدید امنیتی توسط مایکروسافت
شرکت مایکروسافت تعدادی وصله امنیتی تازه برای برطرف کردن برخی مشکلات امنیتی نرمافزارهای تولیدی خود عرضه کرده است.
به گزارش فارس به نقل از کامپیوترورلد، اکثر وصلههای یادشده برای برطرف کردن یک مشکل ناخواسته عرضه شدهاند که در درایور پایگاه داده خارجی این شرکت وجود داشته است.
وجود این مشکل از اکتبر گذشته اعلام شده بود و مایکروسافت هم اکنون برای برطرف کردن آن دست به کار شده است. در میان این وصلهها KB 4052234 برای حل مشکل یادشده در ویندوزهای 7 SP1 و Server 2008 R2 SP1طراحی شده است.
KB 4052235 مشکل مذکور را در Windows Server 2012 برطرف میکند و KB 4052233 مربوط به ویندوزهای 8.1 و Server 2012 R2 است.
علاوه بر این وصلههای KB 4052232 و KB 4052231 برای برطرف کردن آسیبپذیری ویندوزهای 10 (نسخههای به روزشده ماه نوامبر و اکتبر) عرضه شدهاند.
انتقاد کاربران از شارژ کند گوشی تازه گوگل
در شرایطی که گوگل ۲ گوشی تازه برای جلب نظر کاربران گوشیهای هوشمند عرضه کرده، به نظر میرسد برخی مشکلات این گوشیها باعث واکنش منفی در بازار شده است.
به گزارش فارس به نقل از پیسی پر، گوشی Pixel 2 XL یکی از این دو گوشی است که کاربران میگویند سرعت شارژ آن پایین است و به همین علت از عملکرد آن راضی نیستند.
گوگل نمایشگر قدرتمند و دارای قابلیت نمایش تصاویر با وضوح تصویری و کیفیت بالا را مهمترین مزیت گوشی Pixel 2 XL اعلام کرده است، اما بهنظر میرسد سرعت پایین شارژ باعث شده این قابلیت چندان در نظر کاربران جذاب جلوه نکند.
برخی کاربران این گوشی حتی مدعی هستند که Pixel 2 XL بدون نصب سیستمعامل اندروید عرضه شده است و از همین رو به شدت به گوگل حمله کردهاند.
تعدادی از خریداران Pixel 2 XL تصریح کردهاند باتری این گوشی هم با سرعتی بیشتر از حد معمول در مقایسه با دیگر گوشیها خالی میشود و شاید علت مساله گرم شدن آن باشد. باتریهای لیتیومی در برابر گرما بسیار حساس هستند. گوگل هنوز در برابر این اعتراضات واکنشی از خود نشان نداده است.
سهامدار عمده توییتر در میان بازداشتیهای ولیعهد عربستان
شاهزاده الولید یکی از بازداشتیهای سلمان ولیعهد عربستان که به جرم فساد مالی دستگیر شده، از جمله سهامداران و سرمایهگذاران در شرکتهایی مانند اپل، لیفت و توییتر است.
به گزارش فارس به نقل از انگجت، در روزهای اخیر صدها نفر در عربستان به بهانه مبارزه با فساد دستگیر شدهاند. یکی از افرادی که به این بهانه دستگیر شده از جمله مهمترین سرمایهگذاران سعودی در شرکتهای فناوری دنیاست.
به ولید بن طلال که در میان بازداشتشدگان است، اتهام پولشویی وارد شده و مشخص نیست چه سرنوشتی در انتظار وی خواهد بود.
وی علاوه بر سرمایهگذاری در شرکتهای فناوری آمریکایی، سهامدار چند شبکه تلویزیونی ماهوارهای است و در سال 2011 حدود 300 میلیون دلار پول به توییتر تزریق کرد که نقش مهمی در رشد و ارتقای این شبکه اجتماعی داشت.
ولید بن طلال دومین سهامدار عمده توییتر بعد از ایو ویلیامز بنیانگذار آن محسوب میشود و حتی جک دورسی مدیرعامل توییتر تعهد مالی کمتری به این شرکت دارد.
تحلیلگران دستگیری این افراد توسط محمد بن سلمان ولیعهد جاهطلب سعودی را ناشی از تلاش برای تحکیم قدرت و به عقب راندن مخالفان میدانند تا زمینه برای جلوس وی به تخت سلطنت آغاز شود. به نظر میرسد این تحول به کاهش سرمایهگذاریهای بن طلال و دیگر شاهزادگان ثروتمند سعودی در شرکتهای فناوری منجر شود.
نفوذ بیتکوین در بازارهای جهانی غیرغربی
پول دیجیتال بیتکوین در سال 2017 به موفقیتهای خود ادامه میدهد و ارزش هر بیتکوین به رکورد بیسابقه 7555 دلار رسیده است.
به گزارش فارس به نقل از هات هاردویر، ارزش هر بیتکوین در برابر دلار آمریکا در اواخر اکتبر حدود 6000 دلار بود و با گذشت کمتر از یک ماه شاهد افزایش 1500 دلاری این ارزش هستیم.
ارزش کل بازار پول دیجیتال بیتکوین در هفتههای اخیر به حدود 125 میلیارد دلار رسیده که بسیار بیشتر از دیگر ارزهای دیجیتال رقیب است. بهعنوان مثال ارزش کل بازار پول دیجیتال Ethereum از 28 میلیارد دلار فراتر نمیرود.
تحلیلگران میگویند بهرغم برخی اظهارنظرهای منفی و بدبینانه در مورد شرایط پولهای دیجیتال، به نظر میرسد بیتکوین وEthereum جای پای خود را محکم کردهاند و بهتدریج در حال نفوذ به دیگر بازارهای جهانی غیرغربی هستند و احتمالا در آینده شاهد حضور این نوع پولها در بازارهای بزرگ مالی خواهیم بود.
افشای سرمایهگذاری مالی غیرمستقیم روسیه در فیسبوک و توییتر
منابع خبری آمریکایی مدعی هستند دخالت روسیه در شبکههای اجتماعی آمریکا و تلاش برای تاثیرگذاری بر افکار عمومی مردم این کشور گستردهتر از حد تصور است.
به گزارش فارس به نقل از انگجت، اسنادی که توسط گاردین منتشر شده نشان میدهد که دو نهاد وابسته به دولت روسیه شامل شرکت گازپروم و بانک ویتیبی، از طریق یک شرکت سرمایهگذاری وابسته به روسها به نام یوری میلنر هم در فیسبوک و هم در توئیتر سرمایهگذاری کردهاند.
این شرکت DST Global نام دارد و متعلق به یک فرد روس به نام یوری میلنر است. بانک ویتیبی سرمایهگذاری خود را در قالب خرید سهامی به ارزش 191 میلیون دلار انجام داده و گازپروم نیز با واسطههایی سهامی از فیسبوک به ارزش یک میلیارد دلار را در اختیار گرفته است.
میلنر در گفتگو با گاردین سرمایهگذاریهای یادشده در فیسبوک و توییتر را تایید کرده ولی میگوید مدیران ارشد هیچ یک از دو شرکت خبر نداشتهاند که منشا سرمایهگذاریهای یادشده روسها هستند.
فیسبوک پیش از این گفته بود سرمایههای متعلق به گازپروم را 5 سال قبل به فروش رسانده و توییتر هم اعلام کرده در حال بازنگری در وضعیت و شرایط تمامی سرمایهگذاران خود است.
به دنبال انتشار انبوهی از اخبار جعلی در این دو شبکه اجتماعی و تبلیغات ویدیویی سیاسی گسترده برای تاثیرگذاری بر افکار عمومی آمریکاییان در زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 که ادعا شد با حمایت مالی روسها اتفاق افتاده، تحقیقات مفصلی در مورد نحوه استفاده روسها از شبکههای اجتماعی آمریکایی در جریان است.
بهروزرسانی رایگان ویندوز 10 به پایان میرسد
مایکروسافت قصد دارد در پایان دسامبر سال 2017 ارائه خدمات بهروزرسانی رایگان ویندوز 10 را متوقف کند؛ خدماتی که از جولای سال 2016 ارایه میشد.
به گزارش فارس به نقل از انگجت، البته در این زمینه یک استثنا وجود دارد. اگر شما از قابلیتهای accessibility استفاده میکنید کماکان میتوانید از بهروزرسانیها بهرهمند شوید.
اما دیگر کاربران ویندوز 10 که طیف گستردهای از کاربران این سیستمعامل را شامل میشوند دیگر نمیتوانند به رایگان آن را بهروز کنند.
مایکروسافت از کاربران خواسته در صورتی که نیاز به بهروزرسانی ویندوز 10 دارند، هر چه سریعتر این کار را انجام دهند. به نظر میرسد مایکروسافت قصد دارد به این شیوه به کاربران ویندوزهای قدیمیتر فشار آورد تا هر چه سریعتر از بهروزترین نسخه از ویندوز 10 استفاده کنند.
میزان استفاده از ویندوز 10 از 9 درصد در نوامبر سال 2015 به 29.3 درصد در اکتبر 2017 افزایش یافته است و ویندوز 7 با 46.6 درصد کل کاربران محبوبترین نسخه از ویندوز محسوب میشود.
حمله هکرهای چینی به شرکتهای غربی با بدافزار جدید
یک گروه هکری چینی موسوم به کیبوی بعد از مدتی سکوت با طراحی بدافزاری جدید به بسیاری از شرکتها و مؤسسات اقتصادی غربی حمله کردهاند.
به گزارش فارس به نقل از آیبی تایمز، گروه یادشده که فعالیت خود را از سال 2013 آغاز کرده است، پیش از این سازمانهایی را در جنوب شرق آسیا مورد حمله قرار داده بود. گروه مذکور آخرین بار از آگوست تا اکتبر سال 2016 به پارلمان تبت حمله سایبری کرد.
بدافزار جدید گروه کیبوی از طریق ایمیلهای فیشینگ منتقل شده و از رایانههای قربانیان خود جاسوسی کرده و اطلاعات آنها را به سرقت میبرد. این بدافزار قابلیتهای تخریبی زیادی دارد و برای تهیه عکس از نمایشگر کاربران، سرقت فایلهای کاربران، خاموش کردن ناگهانی رایانههای افراد و غیره قابل استفاده است.
رایانههای قربانیان این حملات لینکهای آلودهای را برای دیگر اهداف حملات ارسال میکنند. ایمیلهای فیشینگ این گروه در قالب ادعای بهروزرسانی برنامه ورد ارسال میشوند.
سیستم امنیتی بیومتریک همهگیر میشود
در حالی که امروزه تنها گوشیها از سیستمهای امنیتی تایید هویت مبتنی بر شناسایی اثر انگشت برخوردارند، به زودی این سیستم شناسایی جهانی میشود.
به گزارش فارس به نقل از یاهونیوز، محققان دانشگاههای راجرز و آلاباما موفق به ابداع سیستم امنیتی بیومتریک منحصربه فردی شدهاند که استفاده از سطح هر ماده و کالایی را برای تایید هویت فرد ممکن میکند.
بنابراین میتوان سیستمهای تایید هویت مبتنی بر خصوصیات خاص هر فرد را به کالاهای مختلف اضافه کرد تا استفاده از آنها تنها برای فرد یا افراد خاصی ممکن شود. از این سیستم برای ایمنسازی تقریبا هر چیزی در جهان از خودرو، تا در منزل یا میز اداری و غیره میتوان استفاده کرد.
سیستم یادشده که ویب رایت نام دارد، مبتنی بر سیستم تایید هویت از طریق اثر انگشت نیست و از امضای خاصی که بر مبنای لرزش انگشت کار میکند، بهره میگیرد.
از آنجا که ساختار استخوانبندی هر فرد در دنیا بیهمتاست و انگشتهای هر انسان هم به همین علت میزان فشار خاص و متفاوتی بر سطوح اعمال میکنند، حسگرهایی برای استفاده در قالب این سیستم ابداع شده که این تفاوتهای ناچیز فیزیولوژیک و رفتاری را درک میکنند و بر همین مبنا هویت اشخاص را از یکدیگر تمییز میدهند.
سیستم یادشده یک سیستم ارزانقیمت بوده و استفاده از آن مستلزم کاربرد سختافزارهای خاصی مانند اسکنر اثر انگشت یا دوربین نیز نیست. کل این سیستم متشکل از یک موتور لرزاننده ارزان و گیرندهای است که بر روی سطح مورد نظر نصب میشود و تولید آن یک دهم سیستمهای تایید هویت مبتنی بر قرنیه انسان یا اثر انگشت هزینه در بر دارد. دقت این سیستم 95 درصد بوده و تنها در 3 درصد موارد خطا داشته است.
دیدگاهها