امروزه مقوله تبليغات با آنچه در گذشته مطرح ميشد، بسيار تفاوت کرده و مهمترين دليل آن نيز تغيير روشهاي کسبوکار و تجارت در جهان فناورانه امروز ماست. تبليغات چاپي و مطبوعاتي، پررونقترين نوع تبليغات در دهههاي گذشته بود، اما با تحميل فناوريهاي ارتباطي به پيکر شهرهاي ديجيتالي، الگوي تبليغات نيز از سنتي به مدرن تغيير يافته است.
امروزه شرکتها و تجارتها براي تبليغات کالا يا خدمات خود، سعي ميکنند از ظرفيت و پتانسيل بالاي تبليغات و بازاريابي ديجيتالي استفاده کنند. در عصر حاضر، آگهيسازي و توزيع آن در فضاي مجازي به دانشي پرسود و پرمخاطب تبديل شده است، اما نميتوان از گروههاي هدف خارج از دايره اين فضاي محبوب غافل شد.
علم بازاريابي الکترونيکي براي مخاطبان فضاي فيزيکي، تبليغات بصري را بهعنوان يک راهکار سودمند براي تجارتهاي نوپا مطرح کرده است. همچنين رشد روزافزون فناوري اطلاعات نياز کسبوکارهاي نوپا و داراي رشد سريع را با چالشهايي مواجه ميکند. علم بازاريابي و تبليغات براي تبليغات محيطي و فراگير اين گروه از تجارتها، نمايشگرهاي ديجيتال صنعتي را پيشنهاد ميدهد.
ديجيتالساينيجها يکي از جديدترين ابزار فناورانه براي تبليغات ديجيتالي محيطي هستند که در سالهاي اخير روانه بازار شدهاند. **ديجيتالساينيجها، نمايشگرهاي ديجيتال صنعتي هستند که بهصورت خاصمنظوره طراحي شده و براي نمايش تبليغات هدفمند شرکتها، استارتآپها و تجارتهاي کوچک و بزرگ بهکار ميروند. توسط اين نمايشگرها، توليدکنندگان و شرکتها ميتوانند مزايا و ويژگيهاي کالا يا محصول تجاري خود را با ايجاد يک ارتباط موثر بصري و ويديويي به مخاطبان منتقل کنند.**
ديجيتالساينيجها يکي از بهترين ابزار نمايش تبليغات براي پاسخگويي به نياز شرکتهاي بزرگ و کوچک در شهرها است. اين نمايشگرها در گستره وسيعي از صنايع چون حملونقل، فروشگاهها، هتلها، سازمانها و محيطهاي آموزشي کاربرد دارد. اما در مقايسه با تبليغات اينترنتي، ديجيتالساينيجها ويژگيهاي بينظيري دارند. يکي از مزاياي اين ابزار، پخش سريع و آسان فايلهاي تبليغاتي صوتي و تصويري است. نمايشگرهاي ديجيتال صنعتي عمدتا با کيفيت بالايي توليد ميشوند و بهاتفاق از قابليت پخش محتواي تصويري با رزولوشن فولاچدي برخوردارند. در دو سال گذشته، سازندگان سختافزارهاي پردازشي به توليد نمايشگرهاي ديجيتال صنعتي پرداختهاند.
سامسونگ، الجي و ايسوس سه شرکتي هستند که ساينيجهاي خود را روانه بازار ايران کردهاند. خانواده سري ST ايسوس تصويري بدون قاب و با بيشترين تاثيرگذاري را در اختيار صاحبان تجارت قرار داده است. نمايشگرهاي اين گروه داراي استانداردهاي صنعتي بوده و محتواي تصويري را با رزولوشن FHD با زاويه ديد 178 درجه پخش ميکنند. اين سري با OPS براي نمايشگرهاي ديجيتال سازگار بوده و با پشتيباني از ماژولهاي مختلف کامپيوتر و آسان کردن نصب، اشتراک محتوا و نگهداري، هزينههاي نهايي توليد و پخش تبليغات هدفمند را کاهش ميدهند. نمايشگرهاي سري SD از پخشکننده پيشفرض برخوردار است و با دو بلندگوي 7 و 10 واتي، محتواي تبليغاتي را با صدايي شفاف پخش ميکند. همچنين ساينيجهاي لمسي صنعتي ايسوس نيز ميتوانند يکي از راهکارهاي مناسب براي ارايه آموزش به کودکان در مدارس باشند. اما خانواده UH سامسونگ نيز راهکارهاي چندرسانهاي و کمهزينه را در اختيار صاحبان تجارت قرار داده است. مدل UH46F5 يک نمايشگر صنعتي 46 اينچي است که از روشنايي 700 نيت بهرهمند است. اين نمايشگر صنعتي باريک قادر است هر نوع محتواي تصويري و تبليغاتي را با رزولوشن فولاچدي و بهصورت مداوم و بدون وقفه پخش کند. همچنين نمايشگرهاي ديجيتال صنعتي شرکت الجي هم مدتي است وارد بازارهاي داخلي شده است. مدل 98LS95A الجي، يک ديجيتالساينيج 98 اينچي است که باکيفيت بالا توليد شده است. بيشترين رزولوشن قابل پشتيباني اين نمايشگر 4K است و بهدليل برخورداري از تراشه مجتمع داخلي، نيازي به منبع پخشکننده مجزا ندارد. پردازنده دو هستهاي با فرکانس 1000 مگاهرتز، 5/1 گيگابايت حافظه DDR3 و هشت گيگابايت ذخيرهساز، اين نمايشگر را به گزينهاي ايدهآل براي تبليغات ديداري در محيطهاي شهري تبديل کرده است. به هر تقدير ذکر تمامي امکانات و ويژگيهاي نمايشگرهاي ديجيتال صنعتي در يک مطلب کوتاه امکانپذير نيست، اما بدون ترديد ديجيتالساينيجها دنياي جديدي را در برابر کسبوکارهاي مختلف گشوده و تبليغات محيطي را در عصر فناورانه ما با مفهوم جديدي ارايه ميکند.
دیدگاهها