اوایل بهمن ماه سال 94 وزیر ارتباطات وعده اتصال منازل به فیبرنوری را مطرح کرد؛ این وعده البته جزو ماموریتهای اپراتور چهارم ایرانیاننت بود که سرنوشت آن هم در هالهای از ابهام قرار دارد.
وزیر سابق و فعلی ارتباطات با اذعان به ناموفق بودن این پروژه مشکل را نبود نقدینگی ندانسته بلکه بازدهی دیرهنگام عنوان کردند و حتی گفته شد سرمایهگذار خارجی با شرط و شروط حاضر به سرمایهگذاری است. در همان روزهای پایانی دولت قبل بر اساس تفاهمنامهای قرار شد شرکت خارجی MTN در پروژه فیبر نوری ایرانیاننت سرمایهگذاری کند. سه ماه بعد اما وزیر وقت بار دیگر از تداوم مذاکره با شرکت MTN خبر داد. حالا اما هیچ خبری از آخرین وضعیت سرمایهگذار خارجی اپراتور چهارم نیست.
راهاندازي جويشگر يا جستوجوگر بومي از دیگر برنامههای وزارت ارتباطات از سال ۹۱بود که از سال ۹۳ و با تشکیل شورای راهبردی جویشگر بومی به صورت جدیتری در دستور کار این وزارتخانه قرار گرفت و با بودجه 210 میلیارد تومانی وزارت ارتباطات ادامه یافت. با وجود نگرانی وزارت ارتباطات برای مدل اقتصادی این جویشگرها و حمایتهایی که قرار بود به سمت یکپارچه شدن خدمات هدایت شود اما شاهد هزینه همزمان وزارت ارتباطات برای چندین موتور جستوجو و تمرکز نکردن روی یک پروژه شاخص بودیم. حالا اما حامیان دولتی پروژه جویشگرهای بومی که همواره در مقام دفاع از این پروژهها بودند خود منتقدند و میگویند بخش خصوصی باید سرمایهگذاری کند تا این پروژه موفق شود.
کارت ملی هوشمند هم از دیگر پروژههای پر حرف و حدیث این حوزه است و در حالی که یک کارت ملی هوشمند میتوانست جایگزین تمام کارتهای هویتی بشود اینچنین نشد. قرار است کارت ملی، کلید ورود به دولت الکترونیکی باشد اما کارشناسان این کارایی را محل تردید میدانند. با وجود دریافت هزینه از مردم برای صدور این کارت، تعیین مهلت چندباره بر بیاعتبار بودن کارتهای کاغذی و کوتاه کردن پروسهای که چند ماه طول میکشید باعث نشد تا پرونده آن تا پایان امسال بسته شود.