10 سال پیش در چنین هفتهای، 760 هزار تراکنش در شعب الکترونیکی 24 ساعته بانک تجارت انجام شد. در شش ماه دوم سال 85، 760 هزار تراکنش در 30 نسخه الکترونیکی 24 ساعته بانک تجارت انجام شد.
بر اساس گزارش ارایه شده از سوی بانک تجارت از شهریور ماه سال 85 تا اسفند ماه 760 هزار تراکنش در شعب الکترونیکی 24 ساعته انجام شده است که بیشترین تراکنش در شعب الکترونیکی 24 ساعته در شهر مشهد و سپس در شهر تهران صورت گرفته بود.
شعب الکترونیکی 24 ساعته بانک تجارت از خرداد ماه سال 85 آغاز به کار کردند و در آن مقطع 4 شعبه 24 ساعته در تهران و 26 شعبه در مراکز استانهای دیگر نصب شده بود. شعب الکترونیکی 24 ساعته شعبهای است تمام مکانیزه که مشتریان دارای کارت بانکی عضو شتاب میتوانند از خدمات آن استفاده کنند.
در این شعبه بدون پرسنل تمامی امور بانکی توسط مشتریان انجام میپذیرد. در آن زمان این شعبههای 24 ساعته مورد توجه مردم و رسانهها قرار گرفته بود و بانکهای مختلفی سعی میکردند تا با ارایه این سرویسها مشتریان بیشتری جذب کنند.
10 سال پیش در چنین هفتهای، شورایعالی انقلاب فرهنگی با ایجاد سیستم پیشرفته ارتباطی (ACS) توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات موافقت کرد. راهاندازی سیستم پیشرفته ارتباطی امکان استفاده شهروندان از اینترنت و برنامههای تلویزیونی و بازی را روی تلویزیونهای خانگی فراهم میکرد و به همین جهت مورد توجه قرار گرفته بود. راهاندازی سیستم پیشرفته ارتباطی نیازمند تامین زیرساخت، تامین محتوا و شبکه توزیع بود که هر یک از این سه بخش توسط دستگاههای مختلف انجام و ارایه میشدند.
بر اساس طرح تدوین شده توسط شرکت مخابرات ایران وسازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تامین محتوا برای عرضه در سیستم پیشرفته ارتباطی توسط صدا و سیما و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی میبایست انجام شود و شبکه انتقال نیز میبایست توسط شرکت مخابرات ایران آمادهسازی شود؛ این در حالی بود که در سوی دیگر توزیع از طریق شرکتهای PAP و ویدیوکلوپها انجام میشد و همین امر تناقضهای زیادی را در این چرخه به وجود میآورد.