جنگ لفظي روحاني و ترامپ
هفته گذشته فضاي اينترنت به شدت تحت تاثير جنگ لفظي حسن روحاني و دونالد ترامپ قرار داشت و كاربران شبكههاي اجتماعي به تحليل نظرات پيرامون اين موضوع پرداختند. حسن روحانی هفته گذشته در همایش روسای نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور، گفته بود: امروز سخن گفتن با آمریکا معنایی جز تسلیم و پایان دستاوردهای ملت ندارد. آقای ترامپ! ما مرد شرف و ضامن امنیت آبراه منطقه در طول تاریخ هستیم؛ با دم شیر بازی نکنید، پشیمانکننده است.
اين صحبتها به سرعت با پاسخ ترامپ در توييتر همراه شد؛ ريیسجمهور آمریکا در پیامی تويیتری با حروف درشت خطاب به حسن روحانی ريیسجمهور ایران نوشت: دیگر هرگز ایالات متحده را تهدید نکن، شما تاوان آن را خواهید داد بهطوری که در طول تاریخ افراد کمی چنین تاوانی دادهاند. ما دیگر کشوری نخواهیم بود که کلمات جنونآمیزتان درباره خشونت و مرگ را تحمل کنیم. مراقب باش!
در واكنش به اين جنگ لفظي بسياري از كاربران در شبكههاي اجتماعي ابراز داشتند كه خشونتطلبي ترامپ به هيچ عنوان پذيرفتني نيست و خواستار برخورد صلحطلبانه و منطقي آمريكاييها با مردم كشورمان شدند.
انتقاد از انتشار عكس مشايخي در بستر بيماری
هنرمندان و مسوولان بسیاری به عیادت جمشید مشایخی که از حدود نیمه تیرماه در بیمارستان بستری است رفتهاند. این ملاقاتها خیلی هم بیحاشیه نماند. برخی از کسانی که برای ملاقات جمشید مشایخی به بیمارستان رفته بودند، عکسهایشان با این هنرمند پیشکسوت را در شبکههای مجازی به اشتراک گذاشتند و به همه گفتند چه کردهاند.
آنطور كه در شبكههاي اجتماعي آمده سام مشایخی فرزند جمشید مشایخی از برخورد چند تن از هنرمندانی که عکس پدرش را در حالت نه چندان مناسبی منتشر کردند، انتقاد کرده و گفته: وقتی شرایط را برای حضور آنها (هنرمندان) مهیا کردهایم و پذیرای آنها هستیم، توقعی هم از آنان داریم که شرایط پدر را درک کنند و با انتشار این چنین عکسهایی باعث نگرانی بیشتر نشوند. من منظورم عکس خاصی است که احتمالا همه آن را دیدهاند و میدانم تا زمانی که عمر داشته باشم و آن عکس را ببینم حالم بد میشود.
انتشار عكسهاي نامناسب با مشايخي باعث بروز موجي از نارضايتيها بين كاربران شبكههاي اجتماعي شده و بسياري اين اقدام برخي از هنرمندان را با حركت عباس جديدي و عكس نارحتكنندهاي كه با مرحوم حجازي انداخته، مقايسه كردهاند.