میزان دسترسی دیگران به اطلاعات فیس‌بوک‌تان را خودتان مشخص کنید!

ردیابی در فیس بوک به یکی از بحث‌های داغ این روزها تبدیل شده و رسوایی‌های جبران ناپذیری برای این شبکه اجتماعی به بار آورده است.

میزان دسترسی دیگران به اطلاعات فیس‌بوک‌تان را خودتان مشخص کنید!

به تازگی اطلاعات 50می‌لیون کاربر فیس‌بوکبدون اجازه آنها در برخی محافل منتشر شد و همین موضوع، شائبه ردیابی در فیس‌بوکرا در اذهان افراد جامعه به وجود آورد و سبب شد مارک زاکربرگ مدیر این مجموعه از تمامی کاربران معذرت خواهی کند.

به گزارش عصر ارتباط به نقل از کلیک، چنین اقداماتی باعث شد تا بسیاری از کاربران به دنبال راه حلی برای جلوگیری از ردیابی در فیس‌بوکباشند. در این مطلبمی‌ خواهیم راه‌هایی برای لغو دسترسی فیس‌بوکبه اطلاعات را با هم مرور کنیم.

دسترسی به اطلاعاتی که توسط Cambridge Analytica منتشر شده متأسفانه از طریق هک یا ایجاد اختلال در سیستممی‌سر نشده، بلکه از راه قانونی وارد شده و به وسیله اپلیکیشن فیس‌بوکاقدام به جمع آوری اطلاعات کرده‌اند.

زمانی که یک اپلیکیشن را دانلودمی‌ کنید یا از طریق اکانت فیس‌بوکوارد آنمی‌ شوید، توسعه دهندگان و صاحبان آنهامی‌ توانند بسته بهمی‌زان دسترسی، اطلاعات شما (مانند آدرس ایمیل، شماره تلفن، وضعیت تحصیل و موقعیت مکانی) را به آسانی مشاهده کنند. اما نکته کلیدی که این وسط بهمی‌انمی‌ آید، این است که اگر شما اطلاعات را با دوستان خود به اشتراک بگذارید، اپلیکیشن‌های استفاده شده توسط آنها نیز قادر خواهند بود تا به اطلاعات شما دسترسی پیدا کنند!

به تازگی اطلاعات حساس مانند نام، شماره تلفن و وضعیت اشتغال شما توسط فیس‌بوکرمزگذاری شده است، اما این موضوع مانع از فروش اطلاعات توسط فیس‌بوکبه شرکت‌های تبلیغاتی یا کمپانی‌های فعال در زمینه هدف گذاری و ردیابی فعالیت‌های کاربران نمی شود.

از آنجا که به اشتراک گذاری اطلاعات کاربران باعث کسب درآمد برای فیس‌بوکمی شود، بنابراین پیشنهادمی‌ کنیم که دسترسی آنها به این قسمت را متوقف کنید. هر از چندگاهی به قسمت تنظیمات مراجعه و تنظیمات آن را بررسی کنید.

نحوه شناسایی اپلیکیشن‌های ردیابی در فیس بوک

در حال حاضر دو راه مستقل برای دسترسی به اکانت فیس‌بوکوجود دارد که با هم آنها را مرورمی‌ کنیم:

شناسایی و توقف دسترسی اپلیکیشن‌های ردیابی در فیس‌بوکبه وسیله مرورگر

ابتدا ماوس را روی دکمه فلش ببرید.

از منوی باز شده Settings را انتخاب کنید.

از منوی سمت چپ روی Apps کلیک کنید.

در قسمت Logged in with Facebookمی‌ توانید اپلیکیشن‌های مورد نظر را پیدا کنید.

با کلیک روی show allمی‌ توانید لیست کامل را مشاهده کنید.

ماوس را روی آیتم‌های مختلف ببرید تا اطلاعات آنها را مشاهده کنید. حالامی‌ توانیدمی‌زان دسترسی آنها را ویرایش یا از لیست حذف کنید.

با گشت و گذار در این قسمتمی‌ توانید گزینه‌های جالبی را مشاهده کرده و در صورت نیاز، تنظیمات آنها را تغییر دهید.

در نهایت وارد قسمت Apps Others Use شوید و می‌زان دسترسی افراد دیگر را تنظیم کنید.

شناسایی و توقف دسترسی اپلیکیشن‌های ردیابی در فیس‌بوکبه وسیله اپلیکیشن موبایل

وارد اپلیکیشن فیس‌بوکشده و روی سه خط افقی ضربه بزنید.

صفحه را به پایین هدایت کرده و وارد Account Settings شوید.

روی Apps ضربه بزنید.

حالا Logged in with Facebook را انتخاب کنید.

با ضربه روی تک تک اپلیکیشن‌هامی‌ توانید دسترسی‌های آن را ویرایش کنید. همچنین در پایین ترین قسمت نیزمی‌ توانید گزینه Remove App را مشاهده کنید.

با انتخاب Apps others use نیزمی‌ توانید دسترسی افراد دیگر به اطلاعات‌تان را ویرایش کنید.

با ضربه زدن روی Platform هم قادر به ویرایش سطح دسترسی بازی‌های مختلف خواهید بود.

اگر مدت زیادی است که از فیس‌بوکاستفادهمی‌ کنید یا فعالیت شما در این شبکه اجتماعی زیاد است، شاید از دسترسی زیاد اپلیکیشن‌های مختلف به مشخصات خود متعجب شوید. پس در این زمینه مراقب باشید و به هر بازی و نرم افزاری اجازه ندهید تا به اکانت فیس‌بوکشما دسترسی داشته باشد. مسلما دیدن شخصیت کارتونی که به آن شباهت دارید یا تصویر صورت شما در 20 سال آینده در قبال افشا شدن اطلاعات شخصی‌تان ارزش آنچنان زیادی ندارد.

دیدگاه‌ها

    ارسال دیدگاه