هفته نامه عصر ارتباط
اولیـن و پرتیـراژتـرین هفتـه نـامه ICT کشـور
هفته نامه عصر ارتباط - اولین و پر تیراژترین هفته نامه iCT کشور

روش ذخیره اطلاعات در تلگرام و حذف کردن اکانت در این پیام‌رسان محبوب!

روش ذخیره اطلاعات در تلگرام و حذف کردن اکانت در این پیام‌رسان محبوب!

در کشمکش عدم همکاری تلگرام با ایران احتمال مسدود شدن تلگرام در ایران وجود دارد یا حتی ممکن است تلگرام سرویس خود را روی ایران ببندد. با این احتمالات، عقلانی است کاربران اگر اطلاعاتی روی تلگرام نگهداری می‌کنند، آن را در جایی ذخیره کنند.

به گزارش عصر ارتباط به نقل از فارس، مدتی است داغ شدن واقعیت‌ها و احتمالاتی از جمله احتمالات عقلانی عدم همکاری تلگرام با ایران، تصمیم گیری درباره حاکمیت مجازی کشور توسط صهیونیست ها و در خارج کشور، اشراف اقتصادی و امنیتی خارجی از طریق سوء استفاده از کلان داده ها توسط سرویس های خدمات بیگانه و بالا بودن میزان جرائم و مفاسد اخلاقی مسئولان کشور را متوجه انحصار پیام رسان تلگرام در ایران کرده و درصدد چاره‌اندیشی برای این موضوع پیش از اینکه کار از کار بگذرد برآمده اند.

در کشمکش عدم همکاری تلگرام با ایران این احتمال وجود دارد که دسترسی به تلگرام در ایران مسدود شود یا حتی تلگرام سرویس های خود را روی ایرانی ها ببندد.

با توجه به این احتمالات عقلانی است که کاربران احتیاط کنند و اگر اطلاعاتی روی تلگرام نگهداری می کنند را در جایی ذخیره کنند.

به دارندگان کانال های تلگرامی توصیه می شود اگر لوگو، عکس‌، لیست اعضا و آیدی‌ها را در جایی ذخیره ندارند این اطلاعات را ذخیره کنند تا برای راه‌اندازی مجدد کانال در پیام‌رسان دیگر با نقص اطلاعات مواجه نشوند.
علاوه بر این، برخی کاربران از Saved messagess تلگرام  یا برخی چت‌ها به عنوان محل ذخیره اطلاعات استفاده می کنند که لازم است قبل از قطع دسترسی به تلگرام این اطلاعات را در جای دیگری ذخیره کنند. برای این کاربران راه‌هایی برای تهیه پشتیبان‌ از اطلاعات وجود دارد.

*ذخیره اطلاعات شخصی موجود در تلگرام

برای ذخیره کردن چت‌های تلگرام افزونه‌ای در مرورگر کروم به نام ExtensionSave Telegram Chat History وجود دارد که کاربران می‌توانند با قرار دادن آدرس https://chrome.google.com/webstore/detail/save-telegram-chat-histor/kgldnbjoeinkkgpphaaljlfhfdbndfjc?hl=en در آدرس بار این مرورگر، افزونه را دانلود کنند.

همچنین فایل‌هایی که کاربران از تلگرام دانلود می‌کنند به طور خودکار در فولدری به نام Telegram در دانلود ذخیره می‌شود که دسترسی به فایل‌های صوتی و تصویری از این طریق امکان‌پذیر است. 

یا در روش ساده تر، اگر کاربر قصد دارد چت خاصی را ذخیره کند می تواند روی چت کلیک کرده و با انتخاب گزینه save as صفحه این چت در مرورگر را ذخیره کند یا نسخه PDF چت را ذخیره کند.

چگونه اکانت تلگرام خود را حذف کنیم؟

همچنین  شاید عده‌ای از کاربران به دلایل مختلف بخواهند اکانت خود را از این پیام‌رسان حذف کنند. درصورتی که تصمیم بگیرید حساب‌کاربری خود را در تلگرام حذف کنید، باید بدانید که گزینه حذف حساب کاربری به صورت پیش‌فرض در مسنجرتلگرام وجود ندارد و برای حذف حساب خود باید ابتدا وارد سایت تلگرام شده و از طریق وب‌سایت اقدام به حذف حساب کاربری (اکانت) تلگرام خود کنید.

مراحل حذف اکانت‌ تلگرام Delete Telegram account  یک مسیر شش گانه است که بلافاصله و پشت سر هم انجام می‌پذیرد. روش کار بدین صورت است:

۱-ابتدا باید به آدرس اینترنتی my.telegram.org/deactivate رجوع کنید.

۲-پس از ورود به آدرس بالا که مربوط به سرویس تلگرام می‌باشد، از شما شماره موبایل خواسته می‌شود که باید شماره موبایلی که با آن درحال حاضر در تلگرام فعالیت دارید را وارد کرده و گزینه Next را بزنید.

۳-در صفحه بعد باید رمز عبوری که برایتان در تلگرام فرستاده شده است را در کادر مربوط به password  وارد کنید و گزینه sign in را بزنید.

۴- در صفحه بعد روی گزینه Done کلیک کنید.

۵: در مرحله پایانی از شما تایید حذف اکانت را می‌خواهد که برای این کار با زدن بر روی گزینه قرمز رنگ Yes, delete my account  اکانت شما پاک خواهد شد.

۶: درصورت موفقیت‌آمیز بودن عملیات حذف‌اکانت، پیغامی به شکل زیر نمایش داده خواهد شد که به منزله تایید و موفقیت آمیز بودن عملیات است.

پس از انجام این عملیات دیگر قادر به بازیابی اکانت تلگرام خود نخواهید بود. پس از حذف اکانت شما از تلگرام، دوستانتان اکانت شما را دیگر با نام شما نمی‌بینند بلکه به جای نام شما گزینه Deleted Account  را مشاهده خواهند کرد؛ یعنی دیگر آثاری از عکس، شماره، آیدی و نام شما در تلگرام دوستانتان نخواهند ماند. همچنین پیام‌هایی که تاکنون برای دوستانتان فرستاده‌اید، همچنان باقی می‌مانند مگر دوستانتان آن را حذف کرده باشند.

درج دیدگاه

بررسی بازی