قوانین جدید شرکت اپل برای جلوگیری از درز اطلاعات کاربران

براساس قوانين جديدي كه از طرف شركت اپل منتشر شده است  توسعه دهندگان سيستم هاي ios بايد از ايجاد بانك هاي اطلاعاتي از مخاطبین كاربران و همچنين فروش اين اطلاعات پرهيز كنند.

قوانین جدید شرکت اپل برای جلوگیری از درز اطلاعات کاربران

براساس قوانين جديدي كه از طرف شركت اپل منتشر شده است  توسعه دهندگان سيستم هاي ios بايد از ايجاد بانك هاي اطلاعاتي از مخاطبین كاربران و همچنين فروش اين اطلاعات پرهيز كنند.

ازدياد اطلاعت كاربران
به گزارش عصر ارتباط، اطلاعاتي كه در ليست مخاطبان كاربران تلفن همراه وجود دارند مي توانند مهم باشند. به غير از شماره تلفن، نام و نام خانوادگي و آدرس ايميل هر مخاطب كه در دفترچه تلفن ثبت مي شود ممكن است اطلاعات اضافه اي دیگری مانند تاريخ تولد، اطلاعات شغلي، نام شركت، عكس پروفايل و ... نیز درج شده باشد.
سعي كنيد از اطلاعات شخصي افراد مانند عكس و ليست برنامه هايي كه مخاطبتان در گوشي خود نصب كرده براي ايجاد يك پروفايل در گوشيتان استفاده نكنيد زيرا ممكن است اين اطلاعات غير از شما و مخاطبانتان توسط فرد يا ارگان سومي جهت پخش يا فروش مورد سوء استفاده قرار بگيرد.
شركت اپل، توسعه دهندگان را از استفاده مجدد از اطلاعاتي كه از كاربرانش جمع آوري نموده را ممنوع کرده است. همچنين استفاده از اطلاعات مخاطبان كاربر حتما بايد با اجازه و موافقت مخاطب موردنظر صورت پذيرد.
شرکت اپل می گوید: اگر قرار هست كه براي مخاطب كاربر پيامي جهت ايجاد دسترسي به اطلاعات آن فرد ارسال شود بايد فرد مورد نظر از متن آن پيام و فرستنده آن مطلع باشد.
اهميت حريم شخصي
براساس اطلاعات سایت فتا، حفظ حريم شخصي كاربران هميشه يكي از مهم ترين اصول شركت اپل بوده است. اين تغييرات جهت كاهش سوء استفاده ازاطلاعات كاربران در صورتي كه آن ها دسترسي سريع به توسعه دهندگان بدهند نمي تواند مفيد باشد و توسغه دهندگان را از جمع آوري اطلاعات كاربران منع می كند. اما اين موضوع تلاش ها را جهت تجاري سازي حريم شخصي افزايش داده به همين دليل شركت اپل سعي دارد از فروش اطلاعات شخصي كاربرانش جلوگيري كند تا تفاوتش را با شركت هايي همچون google   و yahoo كه عمده درآمد آن ها از فروش اطلاعات كاربرانشان تامين مي شود را نشان دهد.
اين دسترسي ها را مي توان در قسمت تنظيمات آيفون غير فعال كرد، سپس برنامه به طور خودكار جمع آوري اطلاعات مخاطبان را متوقف مي كند اما برنامه قادر نيست كه اطلاعات قبلي كه سيستم جمع آوري كرده را حذف كند.