وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، از کاهش ۳۵ درصدی زمان پاسخگویی به مردم در خراسان جنوبی با توسعه خدمات الکترونیک خبر داد.
به گزارش عصر ارتباط، سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات در نشست دوشنبه با استانداران که در محل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و با حضور سید محمدرضا هاشمی استاندار خراسان جنوبی برگزار شد افزود: در برنامه دوشنبهها با استانداران با توجه به تاکیدات رهبر شهید مصوبات استانی را با حضور استانداران و معاونان وزارت ارتباطات بررسی میکنیم.وی گفت: خراسان جنوبی شاهد جهش خوبی در حوزه آی تی بوده، اما در زمینه پوشش ثابت و سیار باید تلاش مضاعفی انجام شود.
وزیر ارتباطات افزود: با وجود اقدامات انجامشده برای توسعه پوشش فیبر نوری، همکاری مدیران محلی و شهری با پیمانکاران و دستاندرکاران برای تسریع این روند ضروری است.
ستار هاشمی گفت: با تدبیر مسئولان محلی شاهد افزایش سرعت در توسعه و روند اجرای طرحها خواهیم بود.
وی افزود: حجم سرمایهگذاری در حوزه ارتباطات به هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان رسیده است، اما با توجه به ظرفیتهای خراسان جنوبی، توجه و سرمایهگذاری بیشتری در این حوزه ضروری است.
وی توجه به اقتصاد دیجیتال و توسعه روستاها را با توجه به ظرفیتهای استان، از اولویتهای مهم برشمرد و گفت: هوشمندسازی معادن با همکاری مسئولان محلی در دستور کار قرار خواهد گرفت.