رئیس پلیس فتا استان سمنان از شناسایی فردی که با ترفند درج آگهی فروش خودرو در سایت دیوار مبلغ 13 میلیارد ریال ازخریدار کلاهبرداری نموده بود ، خبر داد.
پایگاه اطلاعرسانی پلیس فتا: سرهنگ دوم جاوید پور رئیس پلیس فتا استان سمنان در تشریح این خبر اظهار داشت:در پی مراجعه یکی از شهروندان و ارائه مرجوعه قضایی به این پلیس مبنی بر اینکه فردی ناشناس در سایت دیوار به بهانه فروش خودرو از وی کلاهبرداری کرده موضوع بررسی و بهصورت ویژه در دستور کار این پلیس قرار گرفت.
اين مقام انتظامي ادامه داد : با بررسی دقیق کارشناسان پلیس فتا مشخص شد مالباخته در سایت دیوار با آگهی فروش خودرو روبهرو شده که جهت خرید با آگهیدهنده تماس گرفته سپس متهم با جلب اعتماد شاکی و ارائه شماره کارت مبلغ 13میلیارد ریال از وی دریافت نموده است.
این مقام مسئول ادامه داد:مالباخته پس از واریز وجه نهتنها موفق به ملاقات با فروشنده و رؤیت خودرو در زمان مقرر نشده و متهم نیز از پاسخگویی به تماس وی امتناع کرده و آگهی را نیز حذف کرده است.
سرهنگ دوم جاوید پور افزود: در ادامه رسیدگی به پرونده طی تحقیقات صورت گرفته با انجام اقدامات فنی سایبری متهم شناسایی و کارشناسان پلیس موفق شدند وجه را بهحساب مالباخته عودت دهند و پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال گردید.
رئیس پلیس فتا استان سمنان به شهروندان توصیه کرد: قبل از مشاهده حضوری و بررسی اصالت کالا هیچگونه وجهی را برای آگهیدهنده واریز نکنند و درصورتیکه آگهیدهنده اصرار بر واریز بیعانه داشت، با در نظر گرفتن اینکه امکان کلاهبرداری از ایشان بسیار بالا است، از امکان “پرداخت امن” که اخیراً در برخی از سایتهای آگهی افزودهشده استفاده نمایند.
وی در انتها خاطرنشان کرد درصورت مواجهه شهروندان با موارد مشابه و وقوع هرگونه مشکل در فضای مجازی مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir و یا شماره تلفن 096380با کارشناسان پلیس فتا در میان بگذارند.




