شتاب توسعه ارتباطات در گیلان؛ آغاز هوشمندسازی ۵۰ مدرسه با حضور وزیر ارتباطات

63712286

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تأکید بر سرعت گرفتن توسعه زیرساخت‌های ارتباطی در استان گیلان، از آغاز طرح هوشمندسازی بیش از ۵۰ مدرسه با اولویت مدارس شبانه‌روزی خبر داد و این اقدام را در راستای تحقق عدالت آموزشی دانست.

سید ستار هاشمی در جلسه شورای راهبری ارتباطات استان گیلان که با حضور استاندار و مدیران استانی برگزار شد، گفت: توسعه ارتباطات در گیلان مسیر رو به رشدی دارد و مسائل مطرح‌شده از سوی مدیران استان در قالب مصوبات مشخص، در سطح ملی پیگیری خواهد شد.

به گزارش عصر ارتباط،در جریان این نشست، ۳۰۵ پروژه ارتباطی و فناوری اطلاعات با اعتباری بالغ بر ۱۱ هزار و ۷۰۸ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید که شامل توسعه پوشش تلفن همراه شهری و روستایی، گسترش فیبر نوری، افزایش پایداری شبکه و اجرای طرح‌های زیرساختی ارتباطی است.

وزیر ارتباطات با اشاره به پرتاب همزمان سه ماهواره سنجشی ایرانی، این دستاورد را نماد توان بومی کشور در شرایط تحریم دانست و افزود: کارکرد این ماهواره‌ها می‌تواند در مدیریت منابع طبیعی، جلوگیری از تصرف اراضی ملی و پایش محیط زیست به‌ویژه در استان‌های شمالی مانند گیلان نقش مؤثری داشته باشد.

هاشمی همچنین اقتصاد دیجیتال را یکی از محورهای اصلی برنامه هفتم توسعه عنوان کرد و گفت: سهم این بخش باید به ۱۰ درصد برسد و گیلان با توجه به ظرفیت‌های علمی، دانشگاهی و جمعیت شناور، بستر مناسبی برای رشد کسب‌وکارهای دیجیتال و استقرار پارک‌ها و پژوهشکده‌های فناوری اطلاعات دارد.

وی با تأکید بر توسعه ارتباطات روستایی تصریح کرد: همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار باید به شبکه ملی اطلاعات متصل شوند و توسعه فیبر نوری در شهرها نیز مطابق تکالیف قانونی ادامه خواهد یافت.

استاندار گیلان نیز در این نشست با اشاره به نقش دانشمندان و نخبگان استان، گیلان را یکی از استان‌های پیشرو در اقتصاد دیجیتال دانست و بر ضرورت هوشمندسازی مدارس، ایجاد دیتاسنتر و استقرار پژوهشکده فضایی در استان تأکید کرد.